Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Hennita van der Zee

Woon hier sinds 2001 en ben sociaal werker bij SWB. Vrijwilliger o.a. bij Buurtkanaal en Landschapsnetwerk Brummen. Betrokken voor een verbonden, sociale en groene buurt ;-)

Groepen & bedrijven

Gekozen filters
  Rol
  Welkom op het digitale dorpsplein door en voor mensen uit Leuvenheim!
  Stichting Welzijn Brummen: sterk in samenredzaamheid! Het overgrote deel van onze medewerkers bestaat uit vrijwilligers. Mede door hun inzet zijn we in staat om een breed aanbod van dienstverlening te leveren. U kunt denken aan activiteiten in groepsverband op sociaal, cultureel, sociaal-economisch, recreatief en educatief terrein. Kom gerust eens langs op onze website of bezoekerslocaties in Brummen en Eerbeek.
  Dorpsraad Brummen is dé belangenbehartiger van de inwoners van het dorp Brummen. De Dorpsraad heeft als doel de leefbaarheid in het dorp te handhaven en bevorderen. We denken met de gemeente mee over onderwerpen als wijkvoorzieningen, verkeerszaken en veiligheid. Ook organiseren we allerlei activiteiten die tot doel hebben de leefbaarheid te vergroten en kunnen we het gemeentebestuur gevraagd én ongevraagd advies geven.
  Vrijwilligers doen fantastisch werk! Met de grote veranderingen waar elke gemeente mee te maken heeft, wordt hun bijdrage aan de samenleving nog belangrijker. De Vrijwilligerscentrale is er om ze daarbij te ondersteunen. Een centraal punt voor vraag en aanbod van vrijwilligers en vrijwilligerswerk in de gemeente Brummen.
  • 1
  • 2
  1 van 2