Doe je ook mee?!


Buurtkanaal heeft als online dorpsplein heel veel mogelijkheden. Het is een interactieve website, waarmee je elkaar in no-time op een leuke en ongedwongen manier kunt leren kennen. Samen maken we zo een leukere buurt!

Doe mee en maak een account!
Op Buurtkanaal kun je veel zien zonder je aan te melden. Maar als je echt wil meedoen, maak je gratis een eigen account aan! Je kunt dan persoonlijk berichten maken en reageren. Een account maken gaat heel makkelijk via de blauwe knop rechtsboven: ‘Inschrijven’. Niet langer wachten dus!

De mogelijkheden van Buurtkanaal
Op de voorpagina of op de buurtradar (kaart) zie je in één oogopslag de laatste ontwikkelingen uit jouw buurt. Je ziet wat er te doen is of als iemand hulp vraagt. Je kunt zelf eenvoudig prikbordadvertenties, agenda-items, vraag & aanbod, buurtfoto’s, buurtfilmpjes en buurtverbeteringen plaatsen. Deel je dromen voor jou buurt en laat van je horen! Meedoen kan ook door te reageren op berichten van anderen of een eigen groep aan te maken rondom een thema.Iedereen kan zich ook aanmelden voor een buurtmail: dagelijks of wekelijks een update in je mailbox van alles wat op de website heeft plaatsgevonden.

Ook voor organisaties en bedrijven!
Wijk- en dorpsraden, maatschappelijke organisaties of bedrijven die iets willen betekenen voor de buurt, kunnen Buurtkanaal gebruiken als podium om makkelijk zichtbaar te zijn en informatie te delen. Commerciële activiteiten door bedrijven zijn en worden niet toegestaan.

Nog vragen? 
Voor meer vragen over de functies en het aanmelden, verwijzen we naar de pagina Veelgestelde Vragen. Ook kun je via een digitaal formulier contact opnemen als je iets nog niet helemaal begrijpt.