Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Vele handen maken licht werk!Een geslaagde ochtend bij het viaduct vandaag. Vele handen maken licht werk. Dit keer ging de jongste generatie Brummenaren aan de slag. Leerlingen van basisscholen Kindcentrum Het P@rk en Expeditie 24/7 kwamen helpen om de plek leuker en mooier te maken. Zij plaatsen met gekleurde verf hun handjes bij het gedicht. Aan het eind van de ochtend kregen we bezoek van Litania (haar LYT'jes krijgen ook een plek) en staken de harde werkers van de Zorgboerderij Cortenoever ook hun handen uit de mouwen. Ondanks dat het nog wel erg fris was, was er veel plezier en enthousiasme. En kon er gezellig worden afgesloten met wat lekkers dankzij onze sponsors!

Intussen zijn wij een heel eind op weg met ons initiatief en is het viaduct al een stuk fraaier dan dat het was. Na het aanbrengen van het kunstwerk door Rosalie de Graaf van RoosArt Paintings uit Doesburg, hebben samen met enkele vrijwilligers afgelopen weekend op de overzijde een gedicht van dorpsdichter EVA geplaatst. Nu ook de handjes erop staan volgen nog enkele gekleurde bollen bij het gedicht en de pilaren. Daarna komt de beschermlaag er nog overheen en zijn we klaar voor een feestelijke opening. Die volgt op zondag 15 december. Houdt onze berichtjes in de gaten!

Lees en luister ook via deze pagina op de website van Omroep Gelderland.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.