Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

feestelijke opening tuinkamer MollenhofFeestelijke opening van tuinkamer op de Mollenhof.

Na ruim een jaar hard werken en met dank aan heel veel helpende handen, wordt op donderdag 18 april om 14.00 uur op feestelijke wijze de nieuwe Tuinkamer officieel in gebruik genomen. De Mollenhof is verheugd dat burgemeester Alex van Hedel de uitnodiging heeft aangenomen om de tuinkamer officieel te openen. Wethouder Jolanda Pierik zal hem vergezellen. Een ieder is welkom hierbij aanwezig te zijn, een hapje en drankje te nuttigen en met eigen ogen de tuinkamer te komen bekijken en ervaren. .      

Het was met NL doet in 2018 dat er vol goede moed gestart werd met  het ontmantelen van de oude kas. Er moest eerst veel glas en puin geruimd worden, tot alleen het geraamte over bleef. Daarna was het tijd voor het grondwerk. De vloer werd gestort, het dak werd opgehoogd en dicht gemaakt en nieuw glaswerk werd gezet. Stapje voor stapje is in de loop van een jaar tijd een prachtige tuinkamer ontstaan. Dit  jaar met NL doet waren er wederom vele helpende handen op de Mollenhof bij elkaar gekomen. Er werd onder andere een pad aangelegd, waardoor de tuinkamer nu voor  bezoekers goed toegankelijk is.  De moestuin is uitgebreid en klaar om straks weer verse groenten te leveren,  die verwerkt zullen worden in de soep.  Voor de pluktuin zijn de eerste zaden al aan het kiemen om straks weer tot een kleurenpalet uit te groeien en bloeien.  En stilletjes aan is de tuinkamer al bijna niet meer weg te denken. Hoogste tijd om hier op feestelijke wijze bij stil te staan en iedereen die hierbij heeft geholpen ook in het zonnetje te zetten.  U bent van harte welkom op donderdagmiddag 18 april om 14.00 uur aan de Kleine Vosstraat 7 in Oeken.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.