Inloopspreekuur MijnGelre

BIJ de Bieb

Details

Vrijdag 24 november 2023 van 10:00 tot 12:00 uur
Afgelopen
Graaf van Limburg Stirumplein 10, Brummen

MijnGelre: hulp bij inloggen en gebruik
Samen met Gelre ziekenhuizen organiseren wij een inloopspreekuur waar je terecht kunt met al je vragen over het inloggen op en het gebruik van MijnGelre. MijnGelre is het patiëntportaal van Gelre ziekenhuizen en is de persoonlijke online omgeving waar je veilig je eigen (medische) gegevens kunt bekijken. Denk hierbij aan: een afsprakenoverzicht, uitslagen van onderzoeken, behandelverslagen en nog veel meer.

Inloopspreekuur
Tijdens het inloopspreekuur is iemand van zowel het ziekenhuis als de bibliotheek aanwezig om je te helpen met gerichte vragen over het gebruik van MijnGelre of om je bijvoorbeeld te laten zien wat je hier allemaal kunt vinden. Om dit te kunnen doen is het belangrijk dat je een geldig DigiD hebt en dit ook meeneemt naar het inloopspreekuur.

Geldig DigiD
Als je nou nog geen geldig DigiD hebt en daar wel wat hulp bij kunt gebruiken, helpt de bibliotheek je daar graag mee. Kom dan langs tijdens één van de spreekuren Informatiepunt Digitale Overheid (IDO), zodat we je hiermee kunnen helpen. Bezoek onze website, neem telefonisch contact met ons op of vraag eens aan onze balie naar meer informatie over het IDO.

Wanneer en waar?
Vrijdag 10 november van 10.00 uur tot 12.00 uur in bibliotheek Lochem
Vrijdag 17 november van 10.00 uur tot 12.00 uur in bibliotheek Zutphen
Vrijdag 24 november van 10.00 uur tot 12.00 uur in bibliotheek Brummen
Vrijdag 1 december van 10.00 uur tot 12.00 uur in bibliotheek Warnsveld

Tot slot
Medewerkers van Gelre ziekenhuizen en BIJ de bieb zitten klaar om je met al je vragen over MijnGelre op weg te helpen. Daarbij regelen wij natuurlijk een kopje koffie of thee. Van harte welkom op een van onze inloopspreekuren.

Dorp
Broek, Brummen, Hall, Leuvenheim, Oeken, Eerbeek, Empe, Tonden

Over de organisator

BIJ de Bieb
De Bibliotheek! Welkom bij ons huis vol verhalen en verrassende activiteiten.... Lees meer