Eerbeekse Wandeltocht Met Smaak 24 september 2023

LionsClub Zuid-Oost Veluwe

Details

Zondag 24 september 2023 van 09:00 tot 11:00 uur
Afgelopen
Restaurant De Korenmolen
Kanaalweg, Eerbeek, Nederland

Na een geslaagde eerste editie in 2022 organiseert Lions Club Zuid-Oost Veluwe ook dit jaar een Eerbeekse Wandeltocht Met Smaak. Het concept is inmiddels bekend; een wandeling van 10 kilometer waarbij onderweg enkele rustpunten zijn waar de deelnemers op “iets smakelijks” worden getrakteerd. Er is dit jaar een nieuwe bosrijke route en een nieuw Goed Doel gekozen.  Dit jaar is gekozen voor de Stichting tot behoud van de Veluwse Sprengen en Beken, kortweg De Bekenstichting. Dankzij de inspanningen van deze stichting en de vele vrijwilligers, kan eenieder nog steeds genieten van de prachtige sprengen en beken in onze directe leefomgeving.

Volgend jaar bestaat de stichting 45 jaar. Hier wil men natuurlijk veel aandacht aan geven. Er wordt een speciale uitgave van het kwartaal magazine gemaakt. Ook wil men een boekje uitgeven over de hydrologie van de sprengenbeken. De Lions Club wil met het doneren van de opbrengst van de wandeltocht, een bijdrage leveren aan deze initiatieven van De Bekenstichting.

Aanmelden voor deze leuke wandeltocht kan via de website van de Lions Club: https://zuidoostveluwe.lions.nl Hier is ook meer informatie te vinden. Voorinschrijven is gewenst in verband met de smakelijke voorbereidingen.

 De wandeltocht start en eindigt bij Restaurant De Korenmolen in Eerbeek. Er kan gestart worden in tijdvakken vanaf 09:00 uur tot 10:30 uur. Deelnemen kost 12,50 euro p.p. en voor kinderen tot 12 jaar 5,00 euro. 

De Eerbeekse Wandeltocht Met Smaak wordt mede mogelijk gemaakt door Restaurant De Korenmolen Eerbeek, Roos Bakings Eerbeek, Wijnkoperij Vriezekolk Eerbeek, Jumbo Heine Eerbeek, Slagerij van der Horst Eerbeek, ROTO Tweewielers Deventer en de Plakkerij Eerbeek.

Dorp
Broek, Brummen, Hall, Leuvenheim, Oeken, Eerbeek, Empe, Tonden

Reacties

Over de organisator

LionsClub Zuid-Oost Veluwe
LionsClub Zuid-Oost Veluwe heeft nog niets over zichzelf geschreven.