Landschapsgesprek: toekomst van ons Brummense landschap

Landschapsnetwerk Brummen

Details

Dinsdag 26 april 2022 van 20:00 tot 21:55 uur
Afgelopen
Kerkstraat 17, Brummen

Hoe ziet de toekomst van ons Brummense landschap eruit?

Een jaar geleden verscheen ´Brummen-de Landschapsbiografie´. Een kartonnen doos vol met boekjes, folders, kaarten en zelfs een spel over het bijzondere landschap van de gemeente Brummen. Een cadeautje van het Landschapsnetwerk Brummen, omdat het landschap van iedereen is. Maar dat landschap is altijd in verandering. Hoe gaan we hiermee om? Denk met ons mee over de toekomst van het Brummense landschap en kom naar het Brummense Landschapsgesprek op 26 april.

Altijd in verandering

De Landschapsbiografie laat zien hoe bijzonder het Brummense landschap is. Maar er komt heel wat op ons af dat voor verandering gaat zorgen. Denk aan gevolgen van klimaatverandering, overgang naar een duurzame landbouw, of groei in het toerisme. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze veranderingen positief uitpakken? Kan ons landschap ervan profiteren? Over deze vragen gaat het Brummense Landschapsgesprek.


Doet u ook mee?

Het Landschapsnetwerk Brummen nodigt u graag uit deel te nemen aan het Brummense Landschapsgesprek, op 26 April in de Pancratiuskerk in Brummen. De toegang is vrij, U bent welkom vanaf 19.30 uur, en we starten om 20.00 uur. Doet u mee? Geef u dan op door een mail sturen naar . U ontvangt dan het programma. Of kijk op www.landschapsnetwerkbrummen.nl.

Dorp
Broek, Brummen, Hall, Leuvenheim, Oeken, Eerbeek, Empe, Tonden

Over de organisator

Landschapsnetwerk Brummen
Bewonerscollectief gericht op het verbinden van het landschap als leefomgeving met de bewoners en bedrijven van de gemeente Brummen, en o...... Lees meer