Details

Zondag 26 mei 2024 van 09:00 tot 15:00 uur
Afgelopen
Pannenkoekenrestaurant De Brugkabouter
Brummenseweg, Eerbeek, Nederland

Lions club organiseert Happen, Trappen en Stappen 2024

Help mee om het schoolplein van De Sterrenbeek/Spr@nkel op te knappen

In voorgaande jaren organiseerde de actieve Lions Club Zuid-Oost Veluwe wandeltochten en fietstochten voor het goede doel. Dit jaar worden deze activiteiten op zondag 26 mei aanstaande gecombineerd in “Happen, Trappen en Stappen”. Deelnemers hebben de keuze om deel te nemen aan een Fietstocht van 20-40 kilometer of een wandeltocht van 12 km. Wat deze activiteit extra leuk maakt voor deelnemers is dat men onderweg een aantal rustpunten treft waar iets te bekijken is of waar uitleg wordt gegeven. Zoals de naam al aangeeft zijn er op deze rustpunten ook diverse hapjes beschikbaar.

De startlocatie is Pannenkoekenrestaurant De Brugkabouter in Eerbeek. De routes zijn uitgezet in het fraaie gebied aan de Brummens kant van Het Apeldoorns kanaal. Het zijn recreatieve routes die de deelnemers kennis laten maken met plekjes die men waarschijnlijk nog niet kent. Deelname betekent dat men een leuke en gezellige dag heeft waar men nieuwe kennis over de omgeving opdoet en ondertussen ook nog lekkere hapjes krijgt aangeboden. 

De Lions club organiseert deze dag voor een goed doel. Dit jaar is ervoor gekozen om de opbrengst te schenken aan OBS De Sterrenbeek en OBS Spr@nkel.  Deze basisscholen gaan volgend jaar samen onder de naam Dalton Kindcentrum Wereldwijs. Zij hebben de wens om het schoolplein een flinke opknapbeurt te geven zodat de leerlingen weer een fijne en veilige speelplek krijgen. Als deelnemer aan Happen, Trappen en Stappen draag je een steentje bij aan het realiseren van deze mooie wens!

Voorinschrijving (t/m 22 mei) is mogelijk tegen een gereduceerd tarief van 12,50 euro p.p. voor volwassen en 5 euro voor kinderen. Na 22 mei: 15 euro voor volwassen en 6 euro voor kinderen.

Happen, Trappen en Stappen 2024 wordt mogelijk gemaakt door: Pannenkoekenrestaurant De Brugkabouter, Natuurmonumenten (Leusveld) Jumbo Heine Eerbeek, Ontbijt-en lunchservice Groot Boerle, Slagerij Van der Horst Eerbeek, De Plakkerij en Boerderij De Groote Boele Brummen. 

Aanmelden kan heel eenvoudig via de onderstaande link naar de website:

informatie en inschrijven

Dorp
Broek, Brummen, Hall, Leuvenheim, Oeken, Eerbeek, Empe, Tonden

Reacties

Over de organisator

LionsClub Zuid-Oost Veluwe
Lions zetten zich belangeloos in om anderen te helpen. Met zo’n 1,4 miljoen leden zijn we al meer dan 100 jaar actief over de hele wereld...... Lees meer