Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Verhalenmiddag

  • 143 weergaven

Graag willen we iedereen uitnodigen om te komen luisteren!

Een middag met zes unieke verhalen, levendig verteld op een persoonlijke, eigen manier.

Gedurende vijf maandagochtenden heeft een groep vertellers geoefend met het vertellen van verhalen. Hoe creëer je spanning en dynamiek? Wanneer gaat het publiek jou met nieuwsgierigheid volgen? Wanneer wordt vertellen verrassend voor zowel de mensen die naar je luisteren als voor jezelf?

Onder het genot van een kop koffie of thee en een zoete verrassing bent u van harte welkom om naar deze verhalen te komen luisteren.

Theatermaakster Marij Verhaevert organiseerde bij Stichting Welzijn Brummen de cursus ‘Het Verhalentheater’ voor 60-plussers. In de cursus werden er spelelementen verkend, waarmee verhalen tot leven komen.

Het resultaat kunt u komen beleven op maandag 2 maart 2020 van 14.00 tot ongeveer 15.30 uur bij Plein 5, (Graaf van Limburg Stirumplein 5, Brummen).

Om te weten hoeveel koffie, thee en gebak we kunnen klaarzetten, is het fijn als u een mailtje stuurt naar of telefoneert naar 06-38282606.
Er zal een spaarpot staan voor een bescheiden vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken.

Meer informatie over ‘Het Verhalentheater’ vind je op de website www.theaterspel.nu.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.