Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Buurtverbinders gemeente Brummen
31 januari 2019

Toneel Empe met Blijspel

Bron: Zutphense Koerier

PJG toneel Empe voert jaarlijks een toneelstuk op in 't Oortveld in Empe. In februari wordt het blijspel 'Wat een peerdespul' door de enthousiaste toneelspelers in drie bedrijven opgevoerd.

Het stuk speelt zich af op de boerderij van de gebroeders Siebring. Klaas Siebring is veeboer en zijn broer Geert ziet meer in paarden. Klaas is het daar niet mee eens. Als Geert toch zijn zin doordrijft, met medewerking van Evert, hun knecht, barst op een dag de bom. De broers gaan ieder hun eigen weg op de boerderij en er komen steeds bijzondere gasten aan bij de boerderij. Dit leidt tot verwarring en hilariteit bij zowel publiek als spelers.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar een van de voorstellingen. Op zaterdagavond 2 februari begint het stuk om 20.00 uur. Op zaterdag 9 februari wordt het stuk twee keer gespeeld. 's Middags begint het stuk om 13.30 uur en 's avonds om 20.00 uur. De zaal is een half uur voor aanvang geopend.

Kaarten kosten 7,50 euro per stuk kunnen online gekocht worden via www.pjgtoneelempe.nl. Kaarten voor de zaterdagmiddag kunnen aan de deur gekocht worden.

Omdat de PJG Voorst 40 jaar bestaat, wordt het stuk naast de genoemde data door de toneelspelers nog een extra avond ten tonele gebracht. Deze avond is voor oud-spelers, oud-bestuursleden en andere genodigden en staat in het teken van het jubileumjaar.