Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Praat dinsdag 8 oktober mee over het centrum van Brummen!

Het centrum van Brummen is een dynamische plek met een eigen identiteit. Maar het kan wel een impuls gebruiken. Dit heeft door de crisis langer geduurd dan was voorzien. Vorig jaar hebben zowel de Dorpsraad als Ondernemersvereniging Brummen signalen en wensen van inwoners en ondernemers voor het Brummense centrum in kaart gebracht. Met behulp van deze actieve inzet is een plan van aanpak gemaakt voor 7 deelgebieden. Ieders met eigen opgaven en kansen. We gaan als eerste concreet aan de slag met de ontwikkeling van het Marktplein en de Ambachtstraat. Dit ontwerp wil de gemeente graag samen met inwoners en andere belanghebbenden vormgeven. Om samen te komen tot een definitief ontwerp nodigt de gemeente je van harte uit om op dinsdag 8 oktober om 19.00 uur aanwezig te zijn in de raadzaal het gemeentehuis in Brummen. 

Tijdens deze avond licht de gemeente om 19.00 uur kort toe wat de ontwikkelingen zijn binnen het centrumplan Brummen en wat er de komende tijd gaat gebeuren voor het Marktplein en de Ambachtstraat. Het ontwerpbureau licht daarbij verschillende varianten toe met ieders verschillende kenmerken. Met de informatie die de gemeente ophaalt worden de goede punten uit de verschillende scenario`s bij elkaar gebracht. Zo wordt toegewerkt naar één ontwerp. Dit ontwerp wordt nogmaals aan iedereen voorgelegd ter verbetering.

Bericht van de gemeente Brummen

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.