Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Oproep: geef kleur aan de digitale communicatie in Leuvenheim!

Hoi allemaal,

Een aantal jaar geleden werd ik door het Leuvenheims Belang gevraagd om buurtverbinder te worden. Al snel werd duidelijk dat het ‘offline’ buurtverbinden in Leuvenheim al heel goed wordt opgepakt. Dat gebeurt door het Leuvenheims Belang en natuurlijk onze Lies in het bijzonder, die trouw alle nieuwe dorpsgenoten een bezoek brengt. Maar waar ben je als dorp tegenwoordig zonder een goed online kanaal? Na de training die ik volgde zetten we samen met de buurtverbinders in de gemeente Buurtkanaal op. Op Buurtkanaal kun je alles delen over jouw buurt: nieuwtjes, verhalen, buurtverbeteringen, foto’s enz. Sinds kort heeft de site een nieuwe look en is dus klaar voor de toekomst. Leuvenheim is heel actief op Buurtkanaal. Kijk maar eens op www.buurtkanaal.nl/groep/leuvenheim. Het Leuvenheims Belang heeft Buurtkanaal als officieel informatiekanaal. En dat is niet het enige, want Leuvenheim heeft ook een hele leuke Facebookpagina: www.facebook.com/leuvenheim. Daar zijn we de 400 volgers ruim gepasseerd. En dat is best veel voor ons kleine dorpje! De pagina’s op Buurtkanaal als Facebook zijn ook te bekijken als je geen eigen profielpagina hebt aangemaakt, al maakt dat het natuurlijk wel veel leuker.

Nu ik eind 2017 ben verhuisd naar Brummen krijg ik steeds iets minder goed mee wat er allemaal in Leuvenheim gebeurt. In mijn vrije tijd ben ik alweer volop in andere Brummense initiatieven gedoken, zoals het voedselbos en het opknappen van het viaduct bij de Cortenoeverseweg. Al bij al vind ik het een goed moment om mijn werkzaamheden als beheerder van Facebook en Buurtkanaal voor Leuvenheim over te dragen (ik blijf wel betrokken bij Buurtkanaal want met de werkgroep zet ik gemeentebreed de lijnen uit voor de toekomst van de website).

Dus hierbij een oproepje:

Hou je van het volgen van het Leuvenheims nieuws? Vind je het leuk om – in afstemming met de Leuvenheimse organisaties – online berichtjes te maken en de artikeltjes uit de Schans op Buurtkanaal en Facebook te zetten? En heb je een enkel uurtje per week hiervoor de tijd? Dan hoor ik graag van je! Ik wil uiteraard een keertje uitleggen wat er allemaal bij komt kijken. Als je een beetje handig bent met de computer valt dat overigens heel erg mee. Neem gerust eens contact met me op via of tel. 06-25146483.

Vriendelijke groeten,

Chris


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.