Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Open activiteiten Studio Actief

  • 91 weergaven

Januari is al weer om. Wij kijken bij Studio Actief, het dagactiviteiten centrum van Stichting Welzijn Brummen, met veel plezier terug op onze eerste open activiteit; sjoelen!

Er werd naar hartenlust gesjoeld door de deelnemers en enkele gasten die natuurlijk van harte welkom waren. Tussen door was er tijd voor een gezellig gesprek en een kopje koffie en thee. Het was leuk om te zien dat mensen binnen de gemeente Brummen zich vrij voelen om vrijblijvend binnen te lopen en de sfeer te proeven en te ervaren bij Studio Actief in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. Dit resulteerde in fijne ontmoetingen in een prettige sfeer.

Komende maand staat op woensdag 12 februari van 14.15 tot 15.45 uur de inloopactiviteit “Terug naar toen“ op de agenda.
Mia van Westen, de schrijfster van het boekje “Bloemen van Toen” komt vertellen hoe dit boekje tot stand is gekomen. Enkele bewoners van Tolzicht Brummen en de Beekwal Eerbeek vertellen in dit boekje hun verhaal over vroeger. Samen met kinderen heeft Mia van Westen dit enkele jaren geleden vorm gegeven. Mia leest ook voor uit eigen werk! Kortom een aansprekende middag die uitnodigt om samen herinneringen op te halen.

U bent van harte welkom en de koffie of thee wordt vers gezet!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.