Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Mindfulness voor mantelzorgers

  • 81 weergaven

Wanneer je zorgt voor iemand kun je je belast gaan voelen. Hoe graag je het ook doet voor die ander die je dierbaar is. Op een gegeven moment kan het je wel eens te veel worden. Er kunnen zorgen zijn of je het zelf wel allemaal vol kunt houden. Als mantelzorger weet je als geen ander dat er aan de situatie niet altijd wat te veranderen is. Maar waar heb je wel invloed op? Wat kun je als mantelzorger doen om gezond te blijven?

Tijdens mindfulness leer je hoe je op een gezonde manier om kunt gaan met belastende situaties. Ben je nieuwsgierig wat mindfulness is? Kom dan naar de kennismakingsworkshop die Knooppunt Mantelzorg speciaal voor mantelzorgers in de gemeente Brummen organiseert. De workshop wordt verzorgt door mindfulness-docent Jantine Peeters.

Datum: woensdagmiddag 19 februari 2020
Tijd: van 13.30 tot circa 15.00 uur
Locatie: Plein 5, Graaf van Limburg Stirumplein 5 Brummen
Kosten: geen
Aanmelden vóór 15 februari a.s. via: of bel 0575-561988.

Na afloop kan je er direct thuis mee aan de slag of je opgeven voor een 5-wekelijkse mindfulness-training die (bij voldoende aanmeldingen) vlak daarop volgt op 11, 18, 25 maart en 1 en 8 april. De kosten voor deze training zijn 50,- per persoon voor 5 bijeenkomsten.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.