Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Mia van der Westen voorgedragen voor de Taalheldenprijs!

  • 296 weergaven

Vandaag is Mia van der Westen uit Brummen voorgedragen voor de TaalHeldenprijs in de categorie Bruggenbouwer: een persoon of samenwerkingsverband die zich inzet om mensen en organisaties aan elkaar te verbinden in de aanpak van laaggeletterdheid. De TaalHeldenprijzen worden uitgereikt door de oprichter Stichting Lezen & Schrijven H.K.H. Prinses Laurentien der Nederlanden aan mensen die zich op een unieke manier inzetten voor een geletterd Nederland. Met de prijs worden zij bedankt voor hun uitzonderlijke prestaties.

Mia geeft taallessen en heeft al veel in ons dorp Brummen op eigen initiatief tot stand gebracht. Vanmiddag werd een bezoek aan Mia gebracht om haar te vertellen dat zij is voorgedragen voor de prijs. Aan het eind van het jaar wordt bekend of Mia gaat winnen. Vandaag was het alvast een heel mooi moment om haar tijdens de les te onderbreken en in het buitengewone zonnetje te zetten. Al was dat overigens wel binnen bij het Onderwijsinstituut LEKKER LEREN. Wij feliciteren Mia en wensen haar veel succes!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.