Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

KledingbankEerbeek voor volwassenen!

Wat is de Kledingbank?
De Kledingbank is het doorgegeven van herbruikbare kleding/schoeisel en linnengoed aan mensen die het hard nodig hebben, maar dit niet (meer) kunnen betalen.

Waarom de Kledingbank?
Er zijn steeds meer mensen in Nederland die in financiƫle problemen zijn geraakt. Denk hierbij aan ziekte, overlijden van de kostwinner, faillissementen, kortom schrijnende situaties.
Iedereen heeft recht op huisvesting, eten en kleding. Dit komt langzamerhand ook in Nederland steeds meer in het gedrang; de Kledingbank wil hieraan bijdragen op het gebied van kleding.

Begin 2018 zijn wij ism de Kinderkledingbeurs (SKKB) te Eerbeek met een kledingbank voor volwassenen begonnen in het Tjark Riks Centrum te Eerbeek. Kunt u de Kinderkledingbeurs in de oude Mavo school vinden, de Kledingbank voor volwassenen zit in het gebouw ernaast, het Tjark Riks dus.  Beiden vindt u op de Derrixckamp te Eerbeek. 

Momenteel hangt de zomerkleding in de rekken. Als u dus nog op zoek bent naar een leuk bloesje of mooie zomerbroek kom dan gerust eens kijken. Wij zijn geopend op Dinsdag- en Vrijdagmorgen van 10 - 12.30 uur. 

Op dit moment hebben we heel weinig heren zomerkleding. Mocht u nog mooie kleding voor heren hebben breng het dan gerust binnen. Dat kan bij de SKKB of bij ons tijdens openingstijden! 

#KledingbankEerbeekBrowser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.