Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Informatieavond vrijwilligers goed verzekerd?

  • 174 weergaven

Als vrijwilliger of mantelzorger doe je zinvol en belangrijk werk! Maar of je nu collecteert, het clubhuis schildert of helpt bij de maaltijd; er kan weleens iets mis gaan. Je stoot per ongeluk een dure vaas om bijvoorbeeld. Of je valt van de trap of botst tegen een paal. Misschien dekt je eigen verzekering al veel schade. Als dat niet voldoende is, kun je aanspraak maken op de vrijwilligersverzekering van de gemeente Brummen.

Wel of niet verzekerd…
De dekking van de vrijwilligersverzekering blijkt vaak een lastig onderwerp. Wat is wel en wat is niet verzekerd? Wat is voor de vrijwilliger en wat is voor de organisatie?  Dikwijls wordt ten onrechte door vrijwilligersorganisaties gedacht dat zij zelf geen verzekering hoeven af te sluiten, omdat ze er van uitgaan dat de vrijwilligersverzekering alles dekt.

Informatieavond
Om hier meer duidelijkheid over te geven organiseert Stichting Welzijn Brummen op woensdag 25 september a.s. van 19.30 tot 20.30 uur een informatieavond over de vrijwilligersverzekering in het Tjark Riks Centrum te Eerbeek (Derickxkamp 2a). Arjan Mengerink, senior accountmanager van Centraal Beheer, is uitgenodigd om het één en ander toe te lichten over de verzekering. Daarnaast zal hij vragen van aanwezigen beantwoorden.

Iedereen is welkom
De avond is bedoeld voor alle geïnteresseerde inwoners van de gemeente Brummen. Of je nu vrijwilliger bent voor een organisatie, af en toe vrijwilligerswerk uitvoert, mantelzorger bent of bijvoorbeeld in het bestuur van een organisatie zit, je bent van harte welkom.

Opgave is nodig
Toegang is gratis. Opgeven graag voor vrijdag 13 september bij Stichting Welzijn Brummen via telefoonnummer 0575-561988 of per mail (o.v.v. naam, telefoonnummer en aantal personen).

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.