Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Herfstwandelingen!

Het is HERFST en wat is er dan leuker dan alleen, met vrienden, je lief of het hele gezin/familie naar het bos te gaan of ergens anders een heerlijke herfstwandeling te maken. Er zijn zelfs speciale routes voor mindervaliden, zoals rolstoelgebruikers of slechtzienden/blinden, informeer je dus van te voren mocht je graag zo'n route wandelen. Staatsbosbeheer bv heeft er zelfs speciale gesproken kaarten voor!

Er zijn tig routes waaruit je kunt kiezen maar voor deze gelegenheid heb ik die van Wandel.nl eruit gepikt. Zeker de moeite waard! 

Als je op zoek bent naar een mooie wandelroute op de Veluwe, zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Het gebied kent oneindige wandelmogelijkheden. Welke delen van de Veluwe zijn voor wandelaars de moeite waard? Wandel.nl geeft je tien tips: van kale zandvlakten tot dichtbegroeide bossen.

https://www.wandel.nl/wandelroutes/nederland/wandelroutes-op-de-veluwe-10-leuke-tips.htm 


Kleed je gepast voor het weer aan, neem wat eten en drinken mee, volg de paden en de bordjes en je zult een heerlijk dagje of een aantal verfrissende uurtjes hebben. Gezond voor lijf en leden.  Ga ervoor en vergeet niet te genieten!


#WandelroutesVeluwe #Herfstwandelingen #BuurtverbindersBrummen

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.