Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Help jij mee het viaduct-project af te ronden?

Hoi allemaal,

Zoals jullie weten is onze werkgroep Viaduct bezig met het afronden van een prachtig kunstwerk op het viaduct bij de Cortenoeverseweg. 

Dit weekend (vanaf vrijdag 25 oktober) hebben we nog wat extra hulp nodig bij het aanbrengen van een beschermlaag en het schilderen van de pilaren. Het is ons streven om in ieder geval een groepje van 5 à 10 mensen bij elkaar te krijgen. 

Wil en kun je helpen? Neem dan even contact op met werkgroeplid Chris Frencken via en laat daarbij weten welk moment jou het beste schikt.

Deelnemende vrijwilligers krijgen uiteraard vooraf nog meer info van ons wat betreft tijdstippen etc. en ter plekke is er begeleiding om uit te leggen wat we gaan doen. Alle materialen zijn ook aanwezig. En waar nodig zorgen we voor wat lekkers voor tussendoor. 

PS: Ook op vrijdag 8 november hebben we nog hulp nodig. De bedoeling is om dan samen het gedicht van dorpsdichter EVA te plaatsen.

Alvast bedankt en tot ziens!

Dorpsraad Brummen

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.