Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

GRATIS WORKSHOP

  • 204 weergaven

‘Bruggen bouwen tussen Nieuwkomers en Nederlanders’

Op woensdag 25 september organiseert Stichting Welzijn Brummen i.s.m. Spectrum de workshop ‘Bruggen bouwen tussen nieuwkomers en Nederlanders’ bij Plein 5 (Graaf van Limburg Stirumplein 5 Brummen). Deze gratis workshop is bedoeld voor vrijwilligers die zich inzetten  voor de doelgroep nieuwkomers, maar is ook bedoeld voor mensen die interesse hebben om vrijwilliger te worden voor de doelgroep nieuwkomers. 

In deze workshop vertelt Réka Incze, projectadviseur van het adviesbureau Spectrum, op inspirerende wijze hoe verschillende culturele werelden bij elkaar gebracht kunnen worden, namelijk de wereld van de vrijwilliger en de wereld van de nieuwkomer. Hoe kan jij als vrijwilliger bijdragen aan de nieuwe start van de nieuwkomer?

Tijdens deze interactieve bijeenkomst krijgt ‘het migrant zijn’ en de consequenties hiervan in het leven nu, extra aandacht. Tevens is er ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen. Het programma ziet er als volgt uit:

19.15 uur Inloop met koffie/thee

19.30 uur Start bijeenkomst en inleiding

19.45 uur Introductie over bruggen bouwen met mensen met een migratie-achtergrond
door projectadviseur Réka Incze van adviesbureau Spectrum

21.30 uur Vragenronde en afsluiting

Indien je interesse hebt in deze workshop, kun je je aanmelden vóór 15 september aanstaande via telefoonnummer 0575-561988 of mail naar .
 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.