Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Doe ook mee met Burendag op 28 september!

Elk jaar is er Burendag! Een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. In 2019 vindt Burendag plaats op zaterdag 28 september.

Wil jij met je buurt meedoen aan Burendag?
Doe dan op tijd een aanvraag. De financiële vergoedingen zijn inmiddels vergeven, maar iedereen die vóór 1 september een activiteit aanmeldt ontvangt een Burendagpakket (zolang de voorraad strekt). Kijk op www.burendag.nl voor meer informatie. Op de website vind je ook een handig stappenplan voor de organisatie en kun je persoonlijke uitnodigingen maken.

Overzicht activiteiten Burendag in gemeente Brummen (per 25-07-2019):

Plaats

Straat

Datum

Tijd

Naam

Brummen

Talmastraat

28-09

10.00 tot 14.00 uur

Koffie drinken en struiken snoeien

Eerbeek

Händelstraat

28-09

13.00 tot 19.00 uur

Burendag Händelstraat

Eerbeek

Goudenregenhof

28-09

14.00 tot 20.00 uur

Babbelmiddag met stamppotbuffet. 

Wij roepen alle deelnemers op om een leuk verslagje van hun activiteiten te schrijven of foto's te plaatsen op www.buurtkanaal.nl !

Over Burendag
 Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Rondom de jaarlijkse Burendag werkt het Oranje Fonds samen met Douwe Egberts.

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.