Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Dag van de Ouderen was een succes!

Vandaag is opnieuw de Dag van de Ouderen georganiseerd met een veelzijdig programma. Ruim 150 ouderen kwamen er op af en dit aantal overtrof alle verwachtingen van de organisatie. De grote zaal bij het Tjark Riks Centrum zat dan ook vol. 

Na het welkomstwoord van Jan Holslag, voorzitter van het Lokaal Comité Dag van de Ouderen, beantwoorde Burgemeester Alex van Hedel diverse vragen die varieerden van "Waar bent u trots op in de gemeente Brummen?" tot "Wat is uw favoriete huisdier?". Zijn antwoorden waren persoonlijk en men luisterde aandachtig. Na een lekker lunch, die gesponsord werd door Jumbo Heine Eerbeek, begon het middagprogramma met een Voorstelling van Pandora: "FAMILI(AIR)". Met een pauze werd na het tweede deel afgesloten met de onvolprezen verloting. Het was een mooie dag en zien nu al weer uit naar volgende jaar. Komt u dan ook? Het zal in de eerste week van oktober georganiseerd worden. 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.