Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Donaties/giften tbv Stichting Dierenvoedselbank Brummen

22 juni 2019


Donaties gevraagd zowel in natura dus voer of een financiële bijdrage is bijzonder welkom om voer te kunnen kopen vooral.

Doel: Mensen die door welke omstandigheid dan ook financieel niet even goed hebben. Deze mensen willen we door een bijdrage minimaal 1 keer per maand aan voer voor hun huisdiermaatje helpen. Ook is het van belang dat ik deze mensen kan helpen met een stukje verzorging door vlooien en tekenmiddelen deels te kunnen aanbieden en een eventuele trimbehandeling kunnen aanbieden 1 keer per jaar voor die dieren die meermalen per jaar dit ook nodig hebben. Alles is voor een maximaal van 2 huisdieren. Voer en middelen kunnen enkel worden aangeboden wanneer er voldoende voorraad is door giften/donaties. 


VOOR WIE: Stichting Dierenvoedselbank Brummen is voor degenen die een bijstandsuitkering ontvangen van hun gemeente. Ook zij die een ander inkomen ontvangen, tot maximaal 130% van de bijstandsnorm, kunnen voor  in aanmerking komen. Ook Mensen die in een schuldenregeling zitten via Team voor Elkaar of een bewindvoerdersinstantie mogen zich aanmelden of voor informatie via Donateurs/sponsoren: De Dierenvoedselbank is volledig afhankelijk van giften van sponsoren en/of donateurs. De vraag om voer zal dan ook altijd blijven bestaan. Honden, katten, konijnen, cavia’s, vogels enz. Ook zijn we blij met vlooien en tekenmiddelen. Geld is ook mogelijk deze zal volledig ingezet worden voor de aanschaf van voer. Stuur even een mailtje of een app dan krijgt u de juiste locatie door om het af te geven of we maken een afhaalmoment. Als het mogelijk is komen we het graag persoonlijk bij u afhalen. Een financiële bijdrage zou ook enorm welkom zijn. Dit om een reguliere uitgifte te kunnen realiseren. 

Stichting Dierenvoedselbank Brummen 

Sporkehout 10

6961 PS  Eerbeek 

email:  / 06-52887592 

NL55BUNQ2035600723 / BUNQNL2AXXX tbv Stichting Dierenvoedselbank Brummen  

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.