Menu

Uitgelicht:

Verbondenheid door Hobby's en Vrije Tijd.

Lizette Maas (Buurtverbinders gemeente Brummen)
2 februari 2018

Zou jij het ook leuk vinden om net als wij meer verbondenheid te krijgen met andere buurtbewoners doordat je bijvoorbeeld dezelfde hobby's hebt of doordat je samen toevallig hetzelfde in je vrije tijd doet?  

Wij, als buurtverbinders en inwoners van de Gemeente Brummen willen dat wel.

Dat is dan ook de reden dat er deze week een heel leuk postkaartje werd bezorgd bij alle inwoners van de Gemeente Brummen met de oproep om jullie hobby's te delen via het Buurtkanaal. 

Als iedereen in de Gemeente Brummen zich aanmeld op Buurtkanaal en zijn hobby's daar dan deelt of andere dingen die hij/zij graag in zijn vrije tijd doet dan is het toch superleuk om ook met andere mensen in contact te komen die dezelfde hobby hebben of die graag op dezelfde manier hun  vrije tijd invullen. Op die manier leren mensen elkaar kennen en krijgen door dezelfde interesses ook meer verbondenheid met elkaar. 

Buiten dit heeft aanmelden op het Buurtkanaal nog meer leuke voordelen, zoals Prikbordadvertenties plaatsen, Hulp vragen/aanbieden, Nieuwtjes delen etc.. Dus aarzel niet en kom erbij...wij als buurtverbinders hebben onze hobby's  er alvast opgezet, nu u nog!

Tot binnenkort.

Groetjes,Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »