Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Uitgelicht:

Sempre Crescendo zoekt nieuwe muzikanten!

Rolf Schinkel
1 oktober 2017

Sempre Crescendo zoekt muzikanten!

Wij zijn muziekvereniging Sempre Crescendo, een luidruchtig gezelschap van mensen die graag samen muziek maken. Wij zoeken nieuwe muzikanten en iedereen die dat wel zou willen worden.

Of je nu vindt dat je gevorderd bent of juist een beginnend muzikant: je bent welkom! Bovendien, als je geen instrument hebt kan je er bij ons een in bruikleen krijgen! Aantrekkelijk omdat goede muziekinstrumenten meestal nogal kostbaar zijn. Wij kunnen ook zorgen voor lessen, "niets is onmogelijk" bij ons! (Nou ja, bijna niets ;-) )

We houden wekelijks repetities in 't Sprengenhus in Laag Soeren, op dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur. Onze dirigent is Rinie Plant.

Wil je meer weten?

Je kan bellen met Harrie Nieuwland (06 5381 6200), of stuur hem  een mailtje: h.nieuwland7@upcmail.nl .

Kom van je zolder, kruip uit je garage, vergeet die demper. Laat je horen en verbaas je over hoe goed jij klinkt in het ensemble van Sempre Crescendo!

Sempre Crescendo is opgericht in 1890. Wij willen vooral "met plezier muziek maken". Je vindt ons niet op concoursen en wedstrijden. We verzorgen door het jaar heen een aantal concerten. Met onze muziek spelen we ook een rol in de buurtgemeenschap. Zo luisteren we in Laag Soeren onder andere het Paasvuur, de Soerense Oranjefeesten en de intocht van Sinterklaas op. 

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »