Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Uitgelicht:

Nieuwe lay-out voor smartphone of tablet!

Chris Frencken (Buurtverbinders gemeente Brummen)
23 september 2017

Buurtkanaal heeft een nieuwe lay-out voor de smartphone of de tablet. Deze site is responsive. Dit wil zeggen dat het ontwerp van de site nu meer aansluit bij het apparaat waarmee je naar de website kijkt. Wij hopen dat dit betere ervaringen oplevert om onze site mobiel te gebruiken!

Wat kun je met de nieuwe responsive site? 
Met de nieuwe responsive site heb je nu de mogelijkheid om de items uit de categorieën Uitgelicht, Nieuws, Agenda, Prikbord, Bedrijvengids, Sociale kaart en Deelnemers eenvoudig en goed leesbaar te bekijken op je mobiele telefoon en tablet. Inschrijven en inloggen (al dan niet met de Facebook-koppeling) is heel eenvoudig. Dit is nog een eerste versie, waarin je bijvoorbeeld wel al prikbordberichten kunt plaatsen. In een volgende versie kun je ook meer andere type items plaatsen. Dit kan uiteraard nu ook al via de desktopversie. Leverancier www.mijnbuurtje.nl werkt aan de doorontwikkeling!

Als 'App' op je telefoon of tablet! 
De responsive site is geen echte app die je in een App Store kunt vinden, maar je kunt wel een tegel (met logo!) toevoegen aan je startscherm, zodat je met 1 druk op deze snelkoppeling direct op www.buurtkanaal.nl komt. De 1e keer dat je op je telefoon of tablet naar de site surft, krijg je een popup scherm met de vraag of je de site wilt toevoegen. Klik vervolgens op toevoegen en je telefoon of tablet maakt zelf een tegel aan op je startscherm, met het logo van Buurtkanaal!

We zijn erg benieuwd wat jullie ervan vinden: we horen / lezen het graag!

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »