Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Locaties

Bekijk hier de ontmoetingsplekken.

Gekozen filters
  Dorp
  Servicepunt van de gemeente Brummen in Eerbeek.
  Het Buurthuis voor àlle Leuvenheimers! Dat de oude school aan de Arnhemsestraat al jaren het Buurthuis van Leuvenheim is, zal voor weinig mensen onbekend zijn. Wat zich hier binnen afspeelt is voor menigeen een raadsel. Want als je niet bij de badminton-, Line dance-, knutsel-, klaverjas-, kynologen- of core stability-club bent, kan het zijn dat een bezoek aan het Buurthuis zich beperkt tot een enkele keer per jaar. En dat is jammer……want het Buurthuis is niet alleen een thuishonk voor de verschillende clubs en verenigingen in Leuvenheim. Zo beschikt het Buurthuis over een ruime vergaderzaal op toplocatie (de zolder). Met de faciliteiten van WiFi en toiletten. De ruimte van ca. 6 m breed en 9 m lang is voorzien van vergadertafels en stoelen en biedt de rust die bij besprekingen zo gewenst is. Voor het houden van feestjes en partijen is er de café-ruimte. Voorzien van bar, tap en meubilair naar wens. Of het nu gaat om een staande receptie, reünie of verjaardag, met een oppervlakte van ruim 50 m2 zijn hierin mogelijkheden te over. Ten slotte is er natuurlijk de grote zaal, een multifunctionele ruimte met een bar en podium. Waar deze overdag rijkelijk van daglicht wordt voorzien, kan deze op verzoek ook worden verduisterd. Hierdoor kan deze voor van kinderspeelruimte tot concertruimte worden ingericht. Met een oppervlakte van 7,50 bij 18 meter kun je hierin je fantasie behoorlijk de vrije loop laten. Het podium biedt voor theater, toneel of muziek volop mogelijkheden, terwijl de aanwezigheid van een groot scherm ook een filmavond of beamer-presentatie tot de mogelijkheden laat behoren. Duidelijk mag zijn dat het Buurthuis genoeg te bieden heeft. Omdat het Buurthuis zichzelf zonder enige vorm van subsidie bedruipt, zal de toekomst ervan voornamelijk afhangen van de mate waarin de Leuvenheimers deze plek weten te vinden als locatie om initiatieven vanuit de gemeenschap vorm te geven. Schroom dus niet en informeer naar de mogelijkheden om ook jouw wens in vervulling te laten gaan! Want voor de prijs hoef je het niet te laten!
  Een fijn plekje voor veel Brummenaren. Gelegen aan de IJssel bij de veerpont naar Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. De veerstoep is in 2014 flink opgeknapt. Er staat geregeld een mobiele eetwagen, er is een waterelement voor kinderen en je kunt er lekker op een bankje zitten.
  Naast de zwemzaal beschikt Rhienderoord ook over sportzalen die door diverse sportverenigingen en basisscholen gebruikt worden. Het is bovendien mogelijk om deze sportzalen zelf te huren voor een feest of evenement. Wil je een buitenactiviteit organiseren? Dan zijn het beach court, de speeltuin, de buitensportvelden en het terras van Rhienderoord geschikt. Rhienderoord is ook de hoofdlocatie van waaruit stichting Sportkompas functioneert; een stichting die sport, bewegen en gezondheid in de gemeente Brummen stimuleert. Meer info: www.rhienderoord.nl &
  Grote kerk in Brummen. De kerk is gebouwd in het eerste deel van de vijftiende eeuw. De kerk is een rijksmonument en ingeschreven in het monumentenregister. De kerk is in gebruik bij de Protestantse gemeente Brummen.
  De twee moderne en gezellig ingerichte SWB-gebouwen liggen centraal in de dorpen Brummen en Eerbeek. De locaties dienen onder meer als ontmoetingscentrum, informatie-adviescentrum, educatief centrum, clubhuis en als dienstencentrum voor ouderen.
  1 van 4
  Browser niet ondersteund
  Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.