Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Locaties

Bekijk hier de ontmoetingsplekken.

Gekozen filters
  Dorp
  De twee moderne en gezellig ingerichte SWB-gebouwen liggen centraal in de dorpen Brummen en Eerbeek. De locaties dienen onder meer als ontmoetingscentrum, informatie-adviescentrum, educatief centrum, clubhuis en als dienstencentrum voor ouderen.
  De bibliotheek is bij uitstek een plaats om kennis te delen. Niet alleen kennis over boeken of literatuur, maar bijvoorbeeld ook hele praktische of technische kennis. Tegelijk biedt de bibliotheek een plaats voor verdieping van die kennis, doordat de bibliotheek toegang biedt tot een grote collectie, fysiek en digitaal, en door de kennis van de medewerkers.
  De twee moderne en gezellig ingerichte SWB-gebouwen liggen centraal in de dorpen Brummen en Eerbeek. De locaties dienen onder meer als ontmoetingscentrum, informatie-adviescentrum, educatief centrum, clubhuis en als dienstencentrum voor ouderen.
  Gemeentehuis van de gemeente Brummen.
  Grote kerk in Brummen. De kerk is gebouwd in het eerste deel van de vijftiende eeuw. De kerk is een rijksmonument en ingeschreven in het monumentenregister. De kerk is in gebruik bij de Protestantse gemeente Brummen.
  Het voedselbos is ontstaan in 2017 en is nu bijna helemaal aangelegd. Inwoners van Brummen maken hier een klimaatbestendige plek voor planten, bomen, dieren én mensen. Dat ziet er soms spannender en avontuurlijker uit dan parken die hoofdzakelijk voor mensen zijn ontworpen. Je vindt er veel eetbare en ondersteunende en nuttige soorten. Het voedselbos in Brummen is bijzonder omdat het door een samenwerking tussen de gemeente en vrijwilligers tot stand is gekomen.
  Het Buurthuis voor àlle Leuvenheimers! Dat de oude school aan de Arnhemsestraat al jaren het Buurthuis van Leuvenheim is, zal voor weinig mensen onbekend zijn. Wat zich hier binnen afspeelt is voor menigeen een raadsel. Want als je niet bij de badminton-, Line dance-, knutsel-, klaverjas-, kynologen- of core stability-club bent, kan het zijn dat een bezoek aan het Buurthuis zich beperkt tot een enkele keer per jaar. En dat is jammer……want het Buurthuis is niet alleen een thuishonk voor de verschillende clubs en verenigingen in Leuvenheim. Zo beschikt het Buurthuis over een ruime vergaderzaal op toplocatie (de zolder). Met de faciliteiten van WiFi en toiletten. De ruimte van ca. 6 m breed en 9 m lang is voorzien van vergadertafels en stoelen en biedt de rust die bij besprekingen zo gewenst is. Voor het houden van feestjes en partijen is er de café-ruimte. Voorzien van bar, tap en meubilair naar wens. Of het nu gaat om een staande receptie, reünie of verjaardag, met een oppervlakte van ruim 50 m2 zijn hierin mogelijkheden te over. Ten slotte is er natuurlijk de grote zaal, een multifunctionele ruimte met een bar en podium. Waar deze overdag rijkelijk van daglicht wordt voorzien, kan deze op verzoek ook worden verduisterd. Hierdoor kan deze voor van kinderspeelruimte tot concertruimte worden ingericht. Met een oppervlakte van 7,50 bij 18 meter kun je hierin je fantasie behoorlijk de vrije loop laten. Het podium biedt voor theater, toneel of muziek volop mogelijkheden, terwijl de aanwezigheid van een groot scherm ook een filmavond of beamer-presentatie tot de mogelijkheden laat behoren. Duidelijk mag zijn dat het Buurthuis genoeg te bieden heeft. Omdat het Buurthuis zichzelf zonder enige vorm van subsidie bedruipt, zal de toekomst ervan voornamelijk afhangen van de mate waarin de Leuvenheimers deze plek weten te vinden als locatie om initiatieven vanuit de gemeenschap vorm te geven. Schroom dus niet en informeer naar de mogelijkheden om ook jouw wens in vervulling te laten gaan! Want voor de prijs hoef je het niet te laten!
  In 1995 werd het toenmalige Groene Kruis gebouw verbouwd tot een nieuw onderkomen voor het Halls verenigingsleven. Het gebouw kreeg als naam “De Wheme”, een verwijzing naar de historische locatie van de oude pastorie die vroeger op deze plek stond. In de jaren die volgden is De Wheme uitgegroeid tot hét centrum van het Halls verenigingsleven. De Stichting Gemeenschapsbelang Hall is als eigenaar verantwoordelijk voor de exploitatie en het beheer van De Wheme. De Stichting heeft als belangrijkste doelstelling om in goede samenwerking met de plaatselijke bevolking en haar verenigingsleven en tegen betaalbare prijzen een onderdak te bieden aan de inwoners van Hall om activiteiten te organiseren, gezellig bij elkaar te zijn en elkaar te ontmoeten. Meer info: www.dewhemehall.nl &
  Browser niet ondersteund
  Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.