Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Locaties

Bekijk hier de ontmoetingsplekken.

Gekozen filters
  Dorp
  De Rietgors is een kleinschalige openbare school in Leuvenheim, waar ieder kind welkom is. De school ligt in een prachtige, groene en rustige omgeving. Er is een schoolmoestuin en een amfitheater rondom de school. Er wordt sinds enkele jaren het Jeelo-onderwijs (Je Eigen Leeromgeving) gegeven. Hierin komen zaakvakken, verkeer, kunstzinnige oriëntatie en EHBO binnen projecten aan bod. Daarin wordt er veel samengewerkt met organisaties in de omgeving van de school.
  De twee moderne en gezellig ingerichte SWB-gebouwen liggen centraal in de dorpen Brummen en Eerbeek. De locaties dienen onder meer als ontmoetingscentrum, informatie-adviescentrum, educatief centrum, clubhuis en als dienstencentrum voor ouderen.
  In 1995 werd het toenmalige Groene Kruis gebouw verbouwd tot een nieuw onderkomen voor het Halls verenigingsleven. Het gebouw kreeg als naam “De Wheme”, een verwijzing naar de historische locatie van de oude pastorie die vroeger op deze plek stond. In de jaren die volgden is De Wheme uitgegroeid tot hét centrum van het Halls verenigingsleven. De Stichting Gemeenschapsbelang Hall is als eigenaar verantwoordelijk voor de exploitatie en het beheer van De Wheme. De Stichting heeft als belangrijkste doelstelling om in goede samenwerking met de plaatselijke bevolking en haar verenigingsleven en tegen betaalbare prijzen een onderdak te bieden aan de inwoners van Hall om activiteiten te organiseren, gezellig bij elkaar te zijn en elkaar te ontmoeten. Meer info: www.dewhemehall.nl &
  Gymzaal in Eerbeek. Voor verhuur neem contact op met:
  Café en ontmoetingsplek in Brummen.
  Sportcafé en sporthal in Eerbeek.
  Dorpshuis en verenigingsgebouw in Empe. Meer info: www.oortveld.nl &
  1 van 4
  Browser niet ondersteund
  Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.