Menu

Hulp gevraagd:

Penningmeester St. Landschapsnetwerk Brummen


Klik en ga naar de volgende stap.

Werkzaamheden
Voor de stichting in oprichting zoeken we, in deze nieuwe(!) functie, een ervaren en ondernemende “pionier” die de benodigde financiële piketpaaltjes helpt slaan. Het gaat om een vrijwilligersfunctie.
We vragen je de volgende taken op te zetten en te beheren:
- Betalingen doen en ontvangen
- Bijhouden van kas- en bank(boek) en bankrekening(en)
- Aanvragen en correct (mede)verantwoorden van subsidies
- Het bestuur regelmatig informeren over de financiële situatie binnen de stichting
- Het financieel jaarverslag tijdig opstellen en publiceren
- De plannen van het bestuur bewaken aan de hand van de opgestelde begroting

Werktijden
De organisatie vergadert 6 maal per jaar en dit vormt een goed moment om informatie te delen met bestuur en kernteamleden. De invulling daarnaast kan volgens eigen ervaring en inzicht vormgegeven worden.

Locatie / plaats
Gemeente Brummen of in de directe omgeving er van.

Tijdsinvestering
Periodiek, grotendeels zelf in te vullen.

Bijzonderheden
We zoeken iemand die de activiteiten van St. Landschapsnetwerk i.o. een warm hart toedraagt, goed kan samenwerken, communicatief vaardig is en gewend om op financieel gebied het voortouw te nemen. We zien er naar uit om met je samen te werken!
Spreekt de rol je aan of wens je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Paul Opdam, voorzitter via telefoonnummer: 06 – 82991149 of per mail naar: paulopdam@icloud.com


Informatie over de organisatie
De stichting Landschapsnetwerk Brummen i.o. wil bevorderen dat bewoners en ondernemers in de gemeente Brummen (en omgeving) het landschap zien als hun ecologische, sociale en economische leefomgeving waarvan zij duurzaam kunnen profiteren door er samen in te investeren.
De organisatie bestaat uit betrokken kernteamleden van inwoners en werkt in diverse werkgroepen aan uiteenlopende projecten. De stichting is voor financiële middelen afhankelijk van donaties en subsidies.

Vrijwilligersvacature bij opstart nieuwe stichtingsvorm

Bekijk alle hulpvragen uit je buurt »