Menu

Hulp gevraagd:

HELP:Kar achter scooter rijklaar en veilig maken


Klik en ga naar de volgende stap.

Voor de Voedselbank voor huisdieren in de gemeente Brummen heb ik van een inwoner een mooie kar gekregen die ik wil gaan gebruiken voor het vervoeren van de spullen voor de voedselbank voor huisdieren.
Ik ben namelijk niet in het bezit van een auto maar in het bezit van een 45-km scooter. Hiervoor heb ik van iemand een kar gekregen die heb ik inmiddels 1 keer geschilderd. Echter een kar achter de scooter heeft regels van de RDW. Zo moeten de wielen goed zitten, er moet wat verlichting op komen en een kentekenplaat. En niet te vergeten er moet een bevestiging komen ook aan mijn scooter.

De scooter zal met kar gebruikt worden om het voer te verplaatsen tussen Eerbeek en Brummen. Ik heb een locatie in Brummen bij Stichting Rhienderen waar ik uitgifte kan doen en bij de Tjark Riks in Eerbeek. Maar ik haal ook regelmatig bij mensen spullen op die worden gedoneerd. Hiervoor heb ik echt een kar nodig. Maar dit moet natuurlijk veilig gebeuren.

Nu vroeg ik me af of jullie mij kunnen helpen deze kar veilig en rijklaar te maken voor achter mijn scooter. En tja je mag er natuurlijk best een mooie sponsor plaat achterop maken van jullie shop. Daar wil ik best mee rond rijden natuurlijk.
Er hoeven echt geen extreem dure materialen op. Het belangrijkste is de veiligheid voor mij. Mogelijk de wielen zoals die er momenteel onder zitten zouden wellicht kleiner en breeder mogen en een derde zwenkwiel lijkt wel zo aangenaam.

De kar zal overigens ook ingezet worden om bij evenementen neer te zetten om zo spullen te kunnen inzamelen, zoals ik graag op 21 mei a.s. zou willen dat die dan al mee zou kunnen naar de Pinkstermarkt waar ik geld wil gaan inzamelen en gaan flyeren. Daarnaast is het idee om de supermarkten om de beurt mijn kar uit te lenen zodat mensen er spullen in kunnen deponeren voor de Voedselbank.

U zou de Voedselbank voor huisdieren hier enorm mee kunnen helpen. Ik hoop dat u een mogelijkheid ziet om mij maar vooral de Voedselbank hiermee te helpen. De foto's van de kar zoals ie er nu uitziet. Hij krijgt nog wel een logo en tekst erop maar dit kan pas als ie bijna klaar is i.v.m. beschadigingen. Dit wil ik graag zelf erop maken.


Met vriendelijke dierengroet,

Jeanet Westerink
Voedselbank voor huisdieren
Gemeente Brummen

Email: dierenvoedselbankbrummen@gmail.com

Om dat ik er geen financiele middelen voor heb en de technische kennis

Bekijk alle hulpvragen uit je buurt »