Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Over
In de gemeente Brummen wonen we soms dicht op elkaar. Dat kan de leefbaarheid in een buurt bevorderen, omdat je de kans hebt elkaar goed te leren kennen en te helpen als er wat is. Maar je krijgt ook wat sneller ergernissen, conflicten of ruzies.
Meestal lossen buren die samen wel op, maar soms komen ze er niet uit. In dat geval kan buurtbemiddeling uitkomst bieden. Getrainde vrijwilligers ondersteunen buren bij huis-, tuin- en keukenconflicten tussen buren. Bijvoorbeeld bij vreemde geuren, rommel of afval dat blijft liggen, roddels, overlast van kinderen of huisdieren, harde muziek, pesterijen of een andere vorm van overlast. De buurtbemiddelaar probeert de partijen weer met elkaar in gesprek te brengen en hen zelf een oplossing te laten bedenken. Zo vergroten we samen de leefbaarheid in ons dorp en bevorderen we de zelfredzaamheid van bewoners.
Buurtbemiddeling werkt samenwerkingsverband met Veluwonen, Politie Noord- en Oost Gelderland, SWB en de gemeente Brummen.
Contact
Graaf van Limburg Stirumplein 5, Brummen
6971CE
0575-561988

Berichten

Deelnemers (1)

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.