Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

2018 2017 2016 2015
Pagina's (1): 1
Titel Omschrijving
het tweede deel over het Brummens Mannenkoor
Op de markt staat elke dinsdag het Brummens mannenkoor met een boeken stal. Brummentv maakte de volgende reportage.
Het veer tussen Brummen en Bronckhorst bij hoog water op 6 februari 2018
Neem een kijkje in de keuken van Riwis Zorg & Welzijn. En zie waarvoor we staan en wat we doen en betekenen voor onze cliënten. Met dank aan alle betrokken cliënten, medewerkers en vrijwilligers! Ook Tolzicht en de Beekwal komen in beeld.
brummentv.nl maak wekelijks een kleine impressie van de markt in Brummen. Juffrouw Tinie speelt hierin een hoofdrol, juffrouw Tinie bracht 28 jaar koffie rond op de markt. Er zijn reeds 12 afleveringen te zien op brummentv.nl Brummentv wil graag deze afleveringen met het buurtkanaal delen, vandaag een aflevering waar Tinie de kapper bezoekt.
Vrouwenkoor Chic & Shanty is vanaf 26 januari 2011 actief en is sinds 6 november 2012 een officiële vereniging. Het koor repeteert elke woensdagavond in de Vroolijke Frans in Brummen/Broek. Er zijn 4 stemgroepen binnen ons koor; sopranen, mezzosopranen, eerste- en tweede alten. Het concept van ons koor is: Laagdrempeligheid Lekker zingen 1,2,3 en soms 4 stemmig Goed voorbereide en regelmatige optredens Chic & Shanty kleding en uitstraling Lichte choreografie Mogelijkheden voor solisten Maar vooral veel gezelligheid!!!! Het koor telt momenteel 30 leden en 1 accordeonist. We hebben nog plaats voor een paar nieuwe leden, het liefst bij de sopranen.
Pagina's (1): 1