Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Wie verdient volgens jou de Doemee-award?Eind dit jaar wordt de Doemee-award 2019 uitgereikt; een stimuleringsprijs van € 500,- voor een persoon of organisatie die zich met een lokaal initiatief in Gelderland inzet voor een samenleving waarin ook mensen met een beperking, een chronische ziekte of een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal mee kunnen doen. Met hun enthousiasme maken zij het verschil; door op zoek te gaan naar de mogelijkheden en niet te blijven denken in beperkingen. Om dit enthousiasme te waarderen en te stimuleren, reikt MEE in samenwerking met (lokale) partners de Doemee-award uit.

Inzenden van een lokaal initiatief
Iedereen kan tot 1 oktober a.s. een initiatief van een persoon of organisatie in Gelderland inzenden. Dus ken jij iemand of een organisatie die deze stimuleringsprijs verdient? Meld het initiatief hier aan!

De vakjury kiest de winnaar
Een jury, bestaande uit zowel cliëntvertegenwoordigers als ambassadeur Hans Martijn Ostendorp (directeur Betaald Voetbal De Graafschap), zal zich over de inzendingen buigen en een winnaar per provincie kiezen voor een stimuleringsprijs van € 500,-.
Daarnaast zorgt de uitslag van een publieke stemronde voor één extra publieksprijs. De winnaars worden 12 december 2019 tijdens een feestelijke uitreiking bekend gemaakt.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.