Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Vv Oeken sluit kruisjasseizoen afBennie Bleumink en Theo van den Berg winnen kruisjascompetitie vv Oeken

De laatste kruisjaswedstrijd van het seizoen 2018-2019 van de 54-jarige kaartclub van de vv Oeken vond woensdag 15 mei jl. plaats. Hiermee kwam een eind aan een spannend seizoen. Na de voorlaatste kaartavond werd de balans opgemaakt waaruit bleek dat Bennie Bleumink en Theo van den Berg door een mooi constant seizoen de concurrentie achter zich had gelaten. De hoofdprijs werd uitgereikt door Raffaela Oosting, penningmeester van vv Oeken. 

De totaalstand van het seizoen werd opgemaakt door van elk koppel de zes beste resultaten mee te tellen. Zo ontstond de volgende eindstand:
 1. Bennie Bleumink/Theo van den Berg                                   20.224

2. Anton Klein Heerenbrink/Mirjam Bleumink                          19.959

3. Jan Jacobs/Henk Bruntink                                                      19.540

4. Henk Janszen/Jan Hagens                                                    19.536

5. Hans van ’t Ende/Cor Wilbrink                                               19.094

6. Floray Beumkes/Heidi van Dalen                                          19.001

7. Robert IJdens/ Marcel Bruntink                                               17.931

8. Gijs van Dusschoten/Henk Hamer                                         17.282

De laatste kaartavond van het seizoen werd een overtuigende zege voor het koppel Hans van ’t Ende en Cor Wilbrink met 3686 punten. Opnieuw vielen Anton Klein Heerenbrink en Mirjam Bleumink in de prijzen. Zij werden tweede met 3456 punten. De derde plaats was voor Jan Jacobs en Henk Bruntink  met 3265 punten. Gijs van Dusschoten en Henk Hamer sloten een teleurstellend seizoen af met een laatste plaats. Zij gingen met 2456 punten met de poedelprijs naar huis. 

Door de inleg van de spelers en het (gedeeltelijk) beschikbaar stellen van de prijzen door de sponsoren: Uitspanning de Vroolijke Frans, Slagerij Van Dijk en Wijn & Dranken Huys Brummen kon er dit seizoen door de kaartclub € 80,00 worden afgedragen aan de penningmeester van de vv Oeken.