Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Hulp gevraagd: slecht mobiel bereik in LeuvenheimVia de smartphone of tablet krijgen we steeds meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld het maken van een hartfilmpje aan huis via een app. Maar ook een sms-bericht kan van groot belang zijn, zoals bij de oproep voor vrijwilligers voor de AED.

Het Leuvenheims Belang probeert de slechte mobiele bereikbaarheid in Leuvenheim onder de aandacht te brengen. Met name op een gedeelte van de Oudeweg, de Spankerenseweg, Leuvenheimsestraat en de Hoofdstraat is het signaal zwak of afwezig.

Het blijkt echter moeilijk om als wijkraad deze klachten op de juiste plek te krijgen. Het advies van de providers is dat elke bewoner die dit aangaat zelf zijn/ haar technische dienst van de provider belt en melding maakt van het slechte bereik en ook meldt dat het om een groot deel van zijn/haar straat gaat. Het Leuvenheims Belang vraagt daarom om jullie hulp! Laat jij het ook weten bij jouw provider?

Deel dit bericht!

Reacties

Gerry Ypma
5 mei 2018

Geachte heer Frencken, Het CDA heeft de afgelopen jaren bij herhaling in de gemeenteraad aandacht gevraagd voor de hiaten in de mobiele bereikbaarheid vooral in Leuvenheim en Hall.. Providers hebben geen 100% garantie gegeven over volledige dekking en beroepen zich daar dan ook op. Dit lost echter uw probleem niet op. Wij staan volledig achter uw oproep om elke bewoner aan te moedigen zelf actie te ondernemen bij zijn/haar provider. Dit onderwerp is zowel in de Tweede Kamer als in Provinciale Staten onder de aandacht. We hopen dat het probleem eindelijk eens opgelost zal worden. Veel succes met uw terechte actie.
Met vriendelijke groet, Gerry Ypma (CDA)

Ingrid Nicolaes
21 januari 2019

Het lijkt mij dat de gemeente als grote organisatie meer kan bereiken dan een burger alleen. Is er nu al iets veranderd ten opzichte van mei 2018?