Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Goed onderwijs is een springplank naar een toekomst zonder armoedeVan de week kwam ik over dit project een flyer tegen bij de kapster en omdat het over kinderen en hun toekomst gaat was ik gelijk bereid om het te delen. Als gift heb ik 6 mooie ansichtkaarten uitgezocht...ook dat is een vorm van steun verlenen aan een goed project. Ik wens deze Eerbeekenaren  veel succes met hun project om kinderen te helpen uit de armoede te komen. 

#WegMetArmoede #GeefKinderenEenKans

Al 14 jaar om armoede te doorbreken

Sinds 2003 werkt het team van Victory4All aan een betere toekomst voor kinderen van de sloppenwijken van Jeffrey’s Bay en Humansdorp. De oprichters, Johan en Astrid Vos, leiden Victory4All samen met een geweldig team van ruim 70 lokale en internationale medewerkers en vrijwilligers. Meer dan 550 kinderen krijgen goed onderwijs in een liefdevolle omgeving.

Strijd je mee tegen armoede? Help dan mee.. elke gift of structuele hulp is welkom. Ook schoolspullen zijn welkom!  Geef de kinderen een kans! 

https://victory4all.nl/ 

info :

#Victory4All 
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.