Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Blue Monday en de Super rode wolfsmaan (2019)Het is vandaag Blue Monday, dit zou betekenen dat het de meest deprimerende dag van het jaar zou zijn. Er is zelfs een wetenschapper die dit officieel heeft vastgesteld.


Maar vandaag is het een super mooie stralende dag! Niks deprimerends, erop uit, de zon schijnt!

En met de kou valt het best wel mee. Gewoon goed aankleden en naar buiten.

Natuurlijk stonden we met zijn allen om 6 uur vanochtend naar de super rode bloed wolfsmaan te kijken. Hebt u hem kunnen ontdekken? Wat een spanning.Bij sommige mensen kwam uitgerekend vanochtend de mist langsgetrokken. 

Ik hoefde er niet vroeg voor op te staan, meestal zwaai ik mijn partner uit om deze tijd. 

Daarna nog even genoten van een lekker kopje koffie en mij voorbereid op de eerste bijeenkomst van de buurtverbinders dit jaar.

Om 9 uur zaten we weer fris en vrolijk bij elkaar en bespraken we hoe we u als lezer en deelnemer kunnen boeien voor dit prachtige dorpsinitiatief: een eigen digitaal dorpsplein!


Bent u er al actief mee bezig. Hebt u hulp nodig of bent u de zolder al aan het opruimen?

Binnenkort de voorjaarsschoonmaak, er ligt vast nog wel iets voor de rubriek prikbordadvertenties en wie weet maakt u er een buurtgenoot weer blij mee.

Als vereniging is het nu weer tijd om de balans op te maken, misschien maakt uw nieuwsitem wel het verschil bij het werven van nieuwe leden of bestuursleden. Laat de kans niet liggen om hier op Buurtkanaal een oproepje te doen.


Ik zou zeggen, een nieuw jaar en nieuwe mogelijkheden, maak er goed gebruik van!

En mocht u er niet uitkomen dan ondersteunen wij u graag, daarvoor zit rechtsboven aan deze pagina de knop Vragen en Contact, wij staan ook dit jaar weer voor u klaar.


Met een warme groet,


Ingrid Nicolaes