Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Naar de markt in Arnhem (2019)Afbeeldingsresultaat voor ellen schouten naar de markt in Arnhem

Op mijn laatste vrije vrijdag ging ik naar de markt in Arnhem. Ik heb daar heel wat vrijdagen doorgebracht maar nu ik sinds 5 jaar werk op vrijdag, kan dat niet meer.  Dus deze laatste vrije vrijdag besteedde ik weer aan de vismarkt en de rommelmarkt. Toen ik weer terugliep door de Arnhemse binnenstad liep ik ze tegen het lijf. De jongens van "De Gelderlander". "Of ze me wat konden vragen?"

Wat doet u hier? Ik heb naar eer en geweten verteld wat ik deed, had gekocht en heb daar zelfs een recept bij gegeven. Inktvis was het, gevuld met varkensvlees en garnalen. Een week later stroomden de reacties vanuit Arnhem binnen. Ik stond in de krant, niet eens in het kleinste rubriekje.

Zie hier het bewijs. Foto is van Rens Plaschek. De journalist stuurde mij zelfs de krant op.  Grappig detail was dat de journalist in Dieren woonde en mij uiteindelijk vroeg waarom ik niet gewoon naar de viswinkel in Dieren ging op de Wilhelminaweg. Hahahahaha, dat doe ik ook, maar nooit op vrijdag!!!

Deel dit bericht!

Reacties

Ingrid Nicolaes
19 februari 2019

Wat een leuk verhaal Ellen en een heel bijzonder mooie foto!