Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

Kerst vier je samen - TV Gelderland (2018)Oproep voor hulp voor de Stichting Dierenvoedselbank Brummen

Deel dit bericht!

Reacties

Jeanet Westerink
29 december 2018

Doel: Mensen die door welke omstandigheid dan ook financieel niet even goed hebben. Deze mensen willen we door een bijdrage minimaal 1 keer per maand aan voer voor hun huisdiermaatje helpen. Ook is het van belang dat ik deze mensen kan helpen met een stukje verzorging door vlooien en tekenmiddelen deels te kunnen aanbieden en een eventuele trimbehandeling kunnen aanbieden 1 keer per jaar voor die dieren die meermalen per jaar dit ook nodig hebben. Alles is voor een maximaal van 2 huisdieren. Voer en middelen kunnen enkel worden aangeboden wanneer er voldoende voorraad is door giften/donaties. 

VOOR WIE: Stichting Dierenvoedselbank Brummen is voor degenen die een bijstandsuitkering ontvangen van hun gemeente. Ook zij die een ander inkomen ontvangen, tot maximaal 130% van de bijstandsnorm, kunnen voor in aanmerking komen. Ook Mensen die in een schuldenregeling zitten via Team voor Elkaar of een bewindvoerdersinstantie mogen zich aanmelden via onderstaande mailadres.


Donateurs/sponsoren: De Dierenvoedselbank is volledig afhankelijk van giften van sponsoren en/of donateurs. De vraag om voer zal dan ook altijd blijven bestaan. Honden, katten, konijnen, cavia’s, vogels enz. Ook zijn we blij met vlooien en tekenmiddelen. Geld is ook mogelijk deze zal volledig ingezet worden voor de aanschaf van voer. 

Stuur even een mailtje of een app dan krijgt u de juiste locatie door of we maken een afhaalmoment. Als het mogelijk is komen we het persoonlijk bij u afhalen.


Stichting Dierenvoedselbank Brummen Bachstraat 57 Eerbeek email: pdierenvoedselbankbrummen@gmail.com 06-52887592