Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

21 september: Herfstmarkt op het Brummense Marktplein!Het Marktplein in Brummen is aanstaande zaterdag 21 september het toneel voor de jaarlijkse Herfstmarkt. De bestaande zaterdagmarkt wordt op deze dag extra aangevuld met o.a. kraamhouders die hier hun oogst te koop aanbieden en ook het Brummens Mannenkoor houdt er hun laatste boekenmarkt van dit jaar.

Gezellig geheel

De bekende sappers zal, net als andere jaren, het overtollige fruit van de Brummense ingezetenen tot sap verwerken. Het Brummens Mannenkoor organiseert hun derde boekenmarkt om zo de kas aan te vullen. Dus zoekt u nog boeken voor de winterperiode? Kom dan langs! De verschillende kramen staan zo opgesteld, dat er een gezellig geheel ontstaat. Daar zal de aankleding ook zeker een bijdrage aan leveren!

Optredens in muziektent

De muziektent op het Marktplein doet ook zijn naam weer eer aan op deze dag. Het Brummens Mannenkoor geeft om 11.00 uur een optreden onder de leiding van interim-dirigente Henriette Hansma. Een uitgelezen kans voor de in Brummen en regio wonende mannen, om het koor eens te komen beluisteren en wellicht lid te worden van dit prachtige koor. Nieuwe leden zijn nog steeds welkom. Rond 12.30 uur is het podium aan Maddox, ooit in 1964 opgericht in Brummen. Met het optreden in de muziektent komt een stil gekoesterde wens van de band in vervulling.

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.