Details

Donderdag 30 maart 2023 van 19:30 tot 21:00 uur
Afgelopen
Graaf van Limburg Stirumplein 5, Brummen

De toekomst is een zorg voor nu!

Gespreksavond 30 maart

 Nadenken over later, over je eigen toekomst, stopt nooit. Hoe kan ik fijn blijven wonen en leven in Brummen zoals ik dat wil? Wat heb ik dan eigenlijk nodig? En hoe ga ik daar voor zorgen? Het is goed om daar regelmatig bij stil te staan, want die toekomst begint nu.

 Op 30 maart om 19.30 is er een inwonersavond waar dit thema op de agenda staat. De avond wordt georganiseerd vanuit inwonerscoöperatie Brummen Gezond (ZCBG), in samenwerking met Stichting Welzijn Brummen (SWB) en professionals vanuit Gezondheidscentrum De Toren,. Ook het projectteam van Reablement Brummen organiseert mee. Reablement staat voor een manier van werken om samen met inwoners te werken aan zelfredzaamheid. De bijeenkomst zal plaatsvinden in het SWB gebouw, plein 5 in Brummen.

 Interesse? Meld je dan aan via . Ook eventuele vragen kun je via dit mailadres aan ons stellen. In verband met de voorbereidingen is het handig om te weten hoeveel mensen aanwezig zullen zijn, dus vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld. Natuurlijk ben je ook zonder aanmelding die avond van harte welkom.

Dorp
Broek, Brummen, Hall, Leuvenheim, Oeken, Eerbeek, Empe, Tonden

Over de organisator

Inwonerscollectief Brummen Gezond
We helpen inwoners van de gemeente Brummen aan een goede basis om zelfredzaam te kunnen zijn en samen redzaam te zijn. Er gebeurt veel in...... Lees meer