meditatieve wandeling

Details

Zaterdag 23 oktober 2021 van 09:00 tot 11:30 uur
Afgelopen
Kruiskerk In Eerbeek
Dr. Gunningstraat, Eerbeek, Nederland

De natuur heeft van zichzelf al een kalmerend effect. Het is er rustig en er is heerlijk frisse lucht. Het is de ideale plek voor een meditatie.

Elk natuurgebied en seizoen is uniek. In de herfst zie je hier de bomen verkleuren en prachtige paddenstoelen, je ruikt de grond, en de zwammen en je hoor het knisperen van bladeren, de vogels en nog zoveel meer.

In het dagelijks leven zijn ook veel geluiden. Daar sluit je je af voor al die prikkels omdat je gefocust bent op je eigen taak. Op de wandeling voel je je één met de natuur en met de mensen die met je mee lopen. De zintuigen vangen op de wandeling juist rustgevende indrukken  op.

Onze wandeling begint in de Kruiskerk met koffie. Daarna volgt een bezinningsmoment waarin we o.a. luisteren naar muziek. Over wandelpaden en door een prachtig landschap wandelen we naar ons volgende rustpunt: Het kerkje in Hall. Daarna wandelen we verder en zijn circa 11.30 uur terug.

Info: Ali van den Brink ( of telefoon: 0313 651905)

Dorp
Broek, Brummen, Hall, Leuvenheim, Oeken, Eerbeek, Empe, Tonden

Over de organisator

Kruiskerk Protestantse Gemeente Eerbeek - PKN
De Kruiskerk Eerbeek werkt aan ‘lichter kerk zijn’ met meer aandacht voor de kern van het kerk-zijn. Vanuit deze essentie durven wij uit te waaieren............. Lees meer