Details

Maandag 16 augustus 2021 van 14:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Brummen
Plein Vijf, Brummen, Nederland

Het Geheugensteunpunt Brummen verzorgt een voorlichting over de inzet van muziek bij dementie.


 Muziek raakt, muziek verbindt. Het opent onze geheugenluikjes en zorgt voor ontspanning en herkenning bij mensen met dementie.

In deze voorlichting legt Heidi Nusselder (coördinator van het geheugensteunpunt in Brummen) uit hoe u zelf muziek in kan zetten bij dementie. U wordt wegwijs gemaakt in verschillende methodieken en mogelijkheden. 

Om de kracht van muziek beter te begrijpen, gaan we eerst in waarom dit zo goed werkt bij mensen met dementie. U krijgt pakkende voorbeelden en uitleg hierover.

Zo leert u o.a. hoe u gebruik kan maken van een op maat gemaakte afspeellijst, zodat u favoriete nummers kan laten horen. De methode die u hiervoor gebruikt, ontvangt u mee op papier, zodat u er thuis (of in  groepswonen of dagbesteding) verder mee kunt.

Bent u er ook bij? Er is geen open inloop mogelijk, wij vragen u dus om u vooraf aan te melden. Deze voorlichting wordt u kosteloos aangeboden.


Ja, ik meld mij graag aan / ik wil meer informatie:

  • Bij Heidi Nusselder, via:
  • 06-28457299
  •  


Dorp
Broek, Brummen, Hall, Leuvenheim, Oeken, Eerbeek, Empe, Tonden

Over de organisator

Geheugensteunpunt gemeente Brummen
U bent van harte welkom op het Geheugensteunpunt, onderdeel van Netwerk Dementie Oost Veluwe. Wij staan klaar voor mensen met (het vermo...... Lees meer