Workshop & gesprek voor mantelzorgers. Thema: Openhartig

Geheugensteunpunt gemeente Brummen

Details

Vrijdag 7 mei 2021 van 10:00 tot 12:00 uur
Afgelopen
Bibliotheek Eerbeek
Coldenhovenseweg, Eerbeek, Nederland

Thema: Openhartig

Het zorgen voor iemand met dementie is niet gemakkelijk. Er komt veel op uw pad. Hoe fijn is het dan om samen in gesprek te kunnen gaan over (praktische) zaken waar u mee te maken krijgt. Daarom biedt Het Geheugensteunpunt Brummen  u de mogelijkheid om deel te nemen aan onze  ondersteuningsgroep voor mantelzorgers.


De workshop

Mantelzorgers van mensen met dementie hebben veel gemeen met elkaar. U zorgt namelijk voor iemand met dementie, of bent hier betrokken bij. Toch is ieder mens hierin uniek en doet de dingen op zijn/haar manier. Met de beste bedoelingen probeert u uw naaste te ondersteunen en te begeleiden. In de workshop “Openhartig” gaat u met elkaar in gesprek met behulp van zingeving-kaartjes. We gaan aan de slag met wat goed en betekenisvol voor u voelt. Keuzes te over en zingeving is natuurlijk voor iedereen anders. Maar wat en hoe kies je? Wij prikkelen u na te denken over dat wat u inspireert en waar u energie van krijgt.


Serie workshops / aanmelden

Deze workshop is de vierde workshop van onze serie, die bestaat uit totaal 5 workshops. U kunt u ook voor alle 5 aanmelden! Doet u ook mee? Wees er gauw bij, want deze workshop zit bijna vol. 

  • Kosten: €2,50 per workshop per deelnemer
  • Aanmelden kan bij Heidi Nusselder, coördinator Geheugensteunpunt Brummen:
  • Tel. 06-28457299 / e-mail:  
Dorp
Broek, Brummen, Hall, Leuvenheim, Oeken, Eerbeek, Empe, Tonden

Over de organisator

Geheugensteunpunt gemeente Brummen
U bent van harte welkom op het Geheugensteunpunt, onderdeel van Netwerk Dementie Oost Veluwe. Wij staan klaar voor mensen met (het vermo...... Lees meer