Workshop en gesprek, voor mantelzorgers. Thema: Dementie in beeld

Geheugensteunpunt gemeente Brummen

Details

Vrijdag 5 maart 2021 van 10:00 tot 12:00 uur
Afgelopen
Bibliotheek Eerbeek
Coldenhovenseweg, Eerbeek, Nederland

Thema: Dementie in beeld

Het zorgen voor iemand met dementie is niet gemakkelijk. Er komt veel op uw pad. Hoe fijn is het dan om samen in gesprek te kunnen gaan over (praktische) zaken waar u mee te maken krijgt. Daarom biedt Het Geheugensteunpunt Brummen  u de mogelijkheid om deel te nemen aan onze  ondersteuningsgroep voor mantelzorgers.


De workshop

Tijdens deze workshop gaan we samen in gesprek door gebruik te maken van gesprekskaartjes. Deze kaartjes nodigen uit tot het delen van ervaringen en tips. De kaartjes zijn voorzien van een vraag, een woord, een stelling of een foto. Ze vragen om een reactie van u en van andere deelnemers. Met behulp van deze methode krijgt u de dementie van uw naaste in beeld. U kijkt met een andere blik naar uw naaste, maar ook naar u zelf. Een leerzame manier om samen ervaringen en tips te kunnen uitwisselen.


Serie workshops / aanmelden

Deze workshop is de tweede van onze serie, die bestaat uit totaal 5 workshops. U kunt u ook voor alle 5 aanmelden! Doet u ook mee? Wees er gauw bij, want deze workshop zit bijna vol. 

  • Kosten: €2,50 per workshop per deelnemer
  • Aanmelden kan bij Heidi Nusselder, coördinator Geheugensteunpunt Brummen:
  • Tel. 06-28457299 / e-mail:
Dorp
Broek, Brummen, Hall, Leuvenheim, Oeken, Eerbeek, Empe, Tonden

Over de organisator

Geheugensteunpunt gemeente Brummen
U bent van harte welkom op het Geheugensteunpunt, onderdeel van Netwerk Dementie Oost Veluwe. Wij staan klaar voor mensen met (het vermo...... Lees meer