Workshop & gesprek, voor mantelzorgers. Thema: Omdenken

Geheugensteunpunt gemeente Brummen

Details

Vrijdag 5 februari 2021 van 10:00 tot 12:00 uur
Afgelopen
Bibliotheek Eerbeek
Coldenhovenseweg, Eerbeek, Nederland

Thema: Omdenken

Het zorgen voor iemand met dementie is niet gemakkelijk. Er komt veel op uw pad. Hoe fijn is het dan om samen in gesprek te kunnen gaan over (praktische) zaken waar u mee te maken krijgt. Daarom biedt Het Geheugensteunpunt Brummen  u de mogelijkheid om deel te nemen aan onze  ondersteuningsgroep voor mantelzorgers.


De workshop

Uw naaste is door dementie veranderd. Hierdoor is ook de relatie en situatie veranderd. Het is soms lastig om hiermee om te gaan. Tijdens deze workshop gaan wij met u aan de slag met de werkvorm “Omdenken”.  Door gebruik te maken van kaarten met “omdenk-vragen” kunt u uw ervaringen en tips delen. De methode “omdenken” probeert u te laten denken in mogelijkheden. ‘Ja’ zeggen is de eerste stap van het omdenken. De dingen accepteren die je niet veranderen kunt, van een ‘ja-maar’ een ‘ja’ maken. Kortom; we maken van een probleem een mogelijkheid.


Serie workshops

Deze workshop is de eerste van onze serie, die bestaat uit totaal 5 workshops. U kunt u ook voor alle 5 aanmelden! Doet u ook mee?

  • Kosten: €2,50 per workshop per deelnemer
  • Aanmelden kan bij Heidi Nusselder, coördinator Geheugensteunpunt Brummen:
  • Tel. 06-28457299 / e-mail:  
Dorp
Broek, Brummen, Hall, Leuvenheim, Oeken, Eerbeek, Empe, Tonden

Over de organisator

Geheugensteunpunt gemeente Brummen
U bent van harte welkom op het Geheugensteunpunt, onderdeel van Netwerk Dementie Oost Veluwe. Wij staan klaar voor mensen met (het vermo...... Lees meer