Details

Maandag 5 oktober 2020 van 19:30 tot 20:30 uur
Afgelopen
Derickxkamp 2a, Eerbeek

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de samenleving in het algemeen en vrijwilligersorganisaties en sportverenigingen in het bijzonder. Maar hoe houd je als organisatie voldoende vrijwilligers: bestuursleden, medewerkers in de sportkantine, organisatoren van activiteiten, noem het maar op. Vrijwilligers werven en behouden is een hele kunst!

Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd voor organisaties in gemeente Brummen.

Sportkompas en Stichting Welzijn Brummen hebben de handen ineen geslagen en bieden gratis de 4-delige cursus ‘Meer vrijwilligers in kortere tijd’ aan. Verzorgd door de Gelderse Sportfederatie,  gesponsord door NOC*NSF en ondersteund vanuit het Lokaal Sport Akkoord. 

De cursus is eerder aangeboden en dit keer mogen naast sportclubs ook andere organisaties die met vrijwilligers werken meedoen. Deelname is gratis, levert nieuwe vrijwilligers op en versterkt tevens de onderlinge band en samenwerking binnen de organisatie. 

Informatieavond

Kom maandagavond 5 oktober a.s. naar de informatieve bijeenkomst. De Gelderse Sportfederatie geeft een uitleg over het programma en kan al je vragen beantwoorden, Sportclub Brummen deelt haar positieve ervaring. 

De bijeenkomst vindt van 19.30-ca. 20.30 uur plaats in het Tjark Riks Centrum te Eerbeek (Derickxkamp 2a) en biedt plek aan maximaal 30 mensen. Meld je voor 1 oktober aan via .


Met vriendelijke groet,

Namens de werkgroep Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd,

Marinus van Tent Beking (Sportclub Brummen)

Jacco Peelen (Sportkompas)

Ellen Lammersen en Hennita Benjamins  (Vrijwilligerscentrale, Stichting Welzijn Brummen) 

Bij vragen en voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Hennita Benjamins, Sociaal Werker, Tel. 0575 – 72 84 30 / Mailadres:  

Dorp
Broek, Brummen, Hall, Leuvenheim, Oeken, Eerbeek, Empe, Tonden

Over de organisator

Vrijwilligerscentrale gemeente Brummen
Vrijwilligers doen fantastisch werk! Met de grote veranderingen waar elke gemeente mee te maken heeft, wordt hun bijdrage aan de samenlev...... Lees meer