Details

Zaterdag 19 september 2020 van 11:00 tot 15:00 uur
Afgelopen
Voorsterweg 46
Brummen, Nederland

Tuinclub Tilia en de Imkersvereniging in Brummen organiseren voor het eerst samen een plantenmarkt. Acht hobbykwekers bieden hun gekweekte planten aan in de Biejenschoer.

Drie leden van tuinclub Tilia bieden hun plantjes aan. De hobbykwekers van de Tuin aan ‘t Leusveld, de Mollenhof, Sas’ minikwekerij, Alie Blom die altijd op de Pinkstermarkt staat en natuurlijk de beheerder van de tuin van de imkersvereniging zijn ook met hun plantjes aanwezig.

Heerlijk voor de snuffelaar die al veel heeft moeten missen.  Er ging van alles niet door: de ruilbeurs van Veluwezoom, de plantjesmarkt in de tuin van Gerrit en Tineke, de Pinkstermarkt in Brummen. Eindelijk kunt u zich weer eens uitleven en het is ook gezellig om elkaar weer eens te zien. Parkeren kan langs de weg, en op het terrein van de fa. Carmiggelt, iets verderop.

Het is ook interessant om door de tuin van de Imkersvereniging te lopen. De steeds mooier wordende tuin is opgeluisterd met een insectenstad met honderden woningen voor insecten. Een wandelpad slingert door de boomgaard en er is een educatieve speurtocht voor jong en oud. Vanwege corona is er een vastgestelde looproute door de tuin en bij de kramen graag rekening met de bekende afstand van 1,5 meter.

Dorp
Broek, Brummen, Oeken

Over de organisator

Buurtverbinders gemeente Brummen
Wij als buurtverbinders vullen Buurtkanaal in eerste instantie met informatie en ondernemen verschillende activiteiten om draagvlak te cr...... Lees meer