Glazen Huis Brummen (3FM Serious Request The Lifeline)

Buurtverbinders gemeente Brummen

Details

Donderdag 19 december 2019 van 00:00 tot 23:59 uur
Afgelopen
Marktplein
Brummen, Nederland
Terugkerende activiteit
Dagelijks tot en met 21 december 2019

De lokale publieke omroep RTV Veluwezoom komt in actie voor Serious Request. En wel via het 'Glazen Huis Brummen'. Drie lokale deejays sluiten zich vanaf donderdag 19 december 19.00 uur op in een glazen huis op het Brummense Marktplein. Vanuit het huis wordt 50 uur lang live radio gemaakt om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar is het doel van Serious Request mensenhandel.

Niet alleen zijn er activiteiten in het glazen huis, maar ook daaromheen. Denk aan een heuse 'Santa-run' en een bingo! Op zaterdag 21 december om 22.30 uur laten de DJ’s zich bevrijden door de DJ's van 3FM, die op dat moment over het Marktplein lopen! Dan wordt het eindbedrag bekend gemaakt, en overhandigd aan 3FM.

Het zou natuurlijk top zijn als ook jij een donatie zou doen! Hoe dat kan? Kom langs op het Marktplein, hier komt een donatiebus! Is er geen enkele mogelijkheid om te komen? Dan kun je altijd doneren en een liedje aanvragen via de speciale donatiewebsite!

Dorp
Brummen

Over de organisator

Buurtverbinders gemeente Brummen
Wij als buurtverbinders vullen Buurtkanaal in eerste instantie met informatie en ondernemen verschillende activiteiten om draagvlak te cr...... Lees meer