Buurtkanaal.nl

Inloggen of inschrijven

De Vriendenkring

  • 48 weergaven

  • dinsdag 7 april 2020
  • Tussen 19:00 en 21:00
  • SWB Plein Vijf, Graaf van Limburg Stirumplein 5, 6971CE Brummen
  • Wekelijks op dinsdag tot en met 5 november 2020
  • Dorp: Broek, Brummen, Hall, Leuvenheim, Oeken, Eerbeek, Empe, Tonden

Voor wie is de Vriendenkring? Vriendenkring Brummen-Eerbeek is voor mensen die moeilijk kunnen leren of een licht verstandelijke beperking of zo hebben. Zij willen graag vrienden maken en houden. Zij kunnen zelfstandig ergens heen in de Gemeente Brummen/Eerbeek of omgeving, bv met fiets, bus of auto. Als je niet goed weet hoe je vrienden kunt maken en houden, is Vriendenkring Brummen-Eerbeek echt iets voor jou !!!!! 

Wat is een vriendenkring?? De vriendenkring bestaat uit ongeveer 10 personen en wordt begeleid door vrijwilligers en op afstand door een consulent van  SWB.

Deze pagina is gemaakt op initiatief van de deelnemers van de Vriendenkring zelf en staat helemaal los van de Stichting Welzijn Brummen.!

Activiteiten Eens per maand onderneemt de Vriendenkring gezamenlijk een activiteit. Ideeen komen van de deelnemers zelf.

Kosten De kosten voor de Vriendenkring wisselen per keer, afhankelijk van de activiteit. We proberen ze zo laag mogelijk te houden, zodat iedereen met ons mee kan doen.

BELANGSTELLING??? Wil je meedoen of meer informatie? Dan kun je een berichtje sturen naar de medewerkster van deze pagina. Zij zal er dan voor zorgen dat er contact met je wordt opgenomen.!!!!!

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.