Details

Zondag 20 oktober 2019 van 13:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Knoevenoordstraat 51, Brummen

Een middag proeven van de bieren met voor de eerste keer twee bierproducenten uit Brummen: Wolf en Sage. Daarnaast van de kleinere brouwerijen uit de regio zoals Bronckhorster uit Rha en brouwerij Romondt uit Dieren. En bij een lekker biertje hoort natuurlijk een lekker muziekje! Ook daar wordt voor gezorgd door Project Lohues met het repertoire van de bekende muzikale Drent Daniel Lohues.

Bij Chefkok Luuk Wagenaar kunt u enkele heerlijke gerechten proeven die bij de herfst passen als voorproefje op onze nieuwe menukaart. Daarnaast zorgt Albert Zark voor een absolute primeur met de verkoop van groentes kruiden en stekjes uit onze eigen groentetuin ‘Alberts tuuntje’

U kunt de directe omgeving verkennen in een boswandeling in 't Leusveld die start om 14.00 uur onder begeleiding van een vertegenwoordiger van Natuurmonumenten.

De entree is gratis.

Voor meer informatie over het cultureel programma van de Vroolijke Frans zie www.devroolijkefrans.nl of bel naar 0575-561719.

Dorp
Broek

Over de organisator

Buurtverbinders gemeente Brummen
Wij als buurtverbinders vullen Buurtkanaal in eerste instantie met informatie en ondernemen verschillende activiteiten om draagvlak te cr...... Lees meer